Ingrediƫnten:
500 gram rundergehakt
3 plakken cheddar
1 pakje parmaham
1 paprika
2 rode uien
Rub (all purpose)
Sla
BBQ saus
Benodigdheden:
BBQ met deksel en de mogelijkheid om indirect te garen.
BBQ tang
Plasticfolie
Bereiding:
- Steek de BBQ aan en maak deze gereed voor indirecte bereiding op een temperatuur van 150 graden.
- Snij de paprika en rode ui in dunne reepjes.
- Leg een stuk plasticfolie op de werkbank en leg hier de plakken parmaham op.
- Verdeel het gehakt over de parmaham en druk goed aan.
- Bestrooi het gehakt nu met de rub.
- Leg nu de gesneden groente en de cheddar in het midden van het gehakt.
- Rol het geheel nu zo strak mogelijk op.
- Verwijder voorzichtig het plastic en leg de rol op de BBQ.
- Gaar de rol tot een kerntemperatuur van 50 graden ongeveer.
- Als de rol gaar is laat je deze nog even rusten onder aluminiumfolie.
- Leg ondertussen de sla op de borden.
- Als de rol gerust heeft kan je deze in plakken snijden.
- Serveer de plakken met de sla en de BBQ saus.