(10 minuten voorbereiding 30 bereiding zonder de pulled prok)
![](http://www.chefsbbqtable.nl/wp-content/uploads/2020/07/hoe-cake-3-1-1024x1024.jpg)
Ingrediënten:
125 gram zelfrijzend bakmeel
125 gram polenta
2 eieren
19 gram suiker
180 milliliter melk of karnemelk
80 milliliter water
60 milliliter (olijf) olie
½ eetlepel zout of rub
Olie om te hoe cakes te bakken
Het gewenste gewicht aan pulled pork
BBQ saus om het geheel af te maken
Benodigdheden:
BBQ met deksel
Gietijzeren skillet (pan)
BBQ handschoen
Mengkom en garde
Spatel om de hoe cakes om te draaien
In dit recept heb ik pulled pork gebruikt die ik nog in de vriezer had liggen. Ik denk dat de meeste mensen wel weten hoe je pulled pork maakt. Ook doet iedereen dat op zijn eigen manier, vandaar dat ik de werkwijze voor de pulled pork achterwegen heb gelaten.
![](http://www.chefsbbqtable.nl/wp-content/uploads/2020/07/hoe-cake-1-1024x1024.jpg)
Bereiding:
- Bereid je pulled pork zoals je dat normaal ook zou doen. Of haal deze uit de vriezer of koelkast.
- Steek de BBQ aan en maak deze (als dat mogelijk is) gereed voor zowel een directe als indirecte bereiding. Ga voor een temperatuur van ongeveer 180 graden.
- Zet de skillet tijdens het opwarmen van de BBQ al op het rooster zodat deze mee kan opwarmen.
- Meng alle ingrediënten voor de hoe cakes in een mengkom en zorg dat je geen klontjes hebt.
- Als de BBQ en de skillet goed warm zijn giet je een scheutje olie in de skillet.
- Doe met een pollepel kleinte hoopjes van het beslag in de skillet en sluit de deksel van de BBQ.
- Draai na 2 a 3 minuten de hoe cakes om en bak ze nog 2 tot 3 minuten aan de andere kant.
- Ga door met bakken tot het beslag op is. Leg de gebakken hoe cakes op een bord en dek deze af met aluminiumfolie.
- Verwarm na het bakken van de hoe cakes de pulled pork.
- Serveer de hoe cakes met de pulled pork en een beetje BBQ saus.
![](http://www.chefsbbqtable.nl/wp-content/uploads/2020/07/hoe-cake-2-1024x1024.jpg)