Ingrediƫnten:
Het gewenste aantal aardappelen (iets kruimig of zoete aardappel)
Zout
Olijf olie
Bereidingswijze:
- Was de aardappelen onder stromend water goed af.
- leg ze op een stukje aluminiumfolie.
- Besprenkel de aardappel met wat zout en olijf olie.
- Vouw de aluminiumfolie dicht.
- Leg de aardappelen op de BBQ. Of direct in de houtskool/vuur.
- Het garen van de aardappelen duurt ongeveer 1 uur.
- Controleer met een prikker of de aardappelen gaar zijn.
- Haal de aardappelen van de BBQ als ze gaar zijn.
- Laat ze een beetje afkoelen.
- Haal de aardappelen uit de folie en leg ze op de hete Quoco en druk ze gelijk een beetje plat met een spatel.
- Draai na 2/3 minuten de aardappel voorzichtig om zodat de andere kant ook krokant word.
Als beide kanten krokant zijn kan je de aardappel serveren