Wie is Chef’s BBQ table?

Mijn naam is Kenneth van Puijenbroek en sinds 2015 ben ik besmet met het BBQ-virus. Als professionele kok had ik al aardig wat vlieguren achter een Big Green Egg op de teller, en ook thuis bereidde ik mijn gerechten steeds vaker op de BBQ.


Dat ging me best goed af en daarom besloot ik een Instagrampagina aan te maken. Een schot in de roos: het aantal volgers ging al snel de hoogte in. Dat motiveerde me ook nog een Facebookpagina en een YouTube-kanaal te lanceren.

Na heel wat experimenteren met recepten en gerechten testen was het tijd voor de volgende stap. Waarom zou ik de kennis die ik heb opgebouwd niet delen met anderen? Daarom geef ik sinds begin 2018 BBQ-workshops rond diverse thema’s.

Het liefst gebruik ik streekproducten voor mijn gerechten. Wat is er nou mooier dan je ingrediƫnten bij een plaatselijke boer halen?

Op mijn site vind je reviews van producten die ik getest en geproefd heb. Ook deel ik mijn recepten met jullie, zodat jullie thuis lekker aan de slag kunnen met de BBQ. Verder vind je er de datums en de locaties van mijn workshops.

Heb je nog vragen? Stuur me gerust een mailtje.

Kenneth