
(10 minuten voorbereiding, 45 minuten bereiden)
Ingrediënten:
3 plakken beef bacon
2 sneeën brood
2 kippendijen
Sla/ salade naar keuze
BBQuality the original BBQ saus
Late apple harvest BBQ saus
Benodigdheden:
BBQ met mogelijkheid tot indirect bereiden
Thermometer
Kwast
Scherp mes
Saté prikker
Bereiding:



- Steek de BBQ aan en maak deze gereed voor een indirecte bereiding op 140 graden.
- Krui de kippendijen met de Goosebumps rub.
- Leg de kippendijen op de BBQ en gaar deze tot een kerntemperatuur van 75 graden.
- Terwijl je de kippendij aan het garen bent leg je de plakken beef bacon er bij op de BBQ.
- Maak de beef bacon krokant en smeer deze aan beide zeiden in met de Late Apple Harvest BBQ saus.
- Haal de kippendijen van de BBQ als deze een kerntemperatuur van 75 graden hebben bereikt. Haal ook de beef bacon van de BBQ.
- Leg nu 2 sneetjes brood op het rooster en zorg dat deze aan beide kanten krokant worden.
- Besmeer 1 boterham met BBQuality the original BBQ saus en leg het wat van de sla op.
- Leg de gegaarde kippendijen op de sla en de beef bacon op de kip.
- Besprenkel de beef bacon met een beetje BBQuality the original BBQ saus en let de 2e boterham er op.
- Snij de clu(b)b sandwich schuin door en leg de 2 sandwiches op elkaar.
- Steek een prikker door de clu(b)b sandwich en serveer deze met bijvoorbeeld wat chips of friet.
Maak je liever een andere sandwich? Probeer dan deze cubano sandwich eens.
Heb je dit recept gemaakt? Laat mij weten wat je er van vind en vergeet mij niet te taggen/noemen op Instagram/Facebook.