Mexicaanse kippenstoof

Ingrediƫnten:
700 gram kippendij
1 blik rode bonen
1 blikje mais
1,5 eetlepel Komijn poeder
1,5 eetlepel koriander poeder
Hotsauce (optioneel, naar keuze)
1,5 eetlepel cacaopoeder
1 blik gehakte tomaten
1 pakje tortilla wraps
Bereiding:
- Laat de Dutch oven warm worden bij het vuur.
- Giet de rode bonen en de mais af en spoel deze af onder koud water.
- Doe een scheutje olie in de pan en laat deze warm worden.
- Bak de kippendijen aan in de pan. En draai ze regelmatig om.
- Voeg de komijn, koriander, gehakte tomaten en hotsauce toe en roer alles goed door.
- Voeg indien nodig een scheut water toe.
- Gaar de kippendij tot deze helemaal uit elkaar valt.
- Voeg de bonen en de mais toe en roer alles goed door.
- Breng indien nodig verder op smaak.
- Verwarm ondertussen de wraps op een wat kouder gedeelte van de plaat.
- Voeg de cacaopoeder toe aan de kip en roer het nog goed door.
- Doe wat van de kip op en wrap en vouw de wrap dicht.
- Je zou de dicht gevouwen wrap nog kunnen bakken op de plaat zodat deze krokant worden.